لطفا صفحه رو مجددا بارگذاری کنید.

بارگذاری

انواع پخت استیک

 گوشت

گوشت داراي انواع مختلف مواد معدني، پروتئين، ويتامين، کربوهيدرات و چربي است و بايد در خوردن بيش‌ازحد گوشت مراقب باشيد، زيرا خوردن بيش‌ازحد گوشت اغلب منجر به تعدادي از بيماري‌ها و مشکلات مانند بيماري‌هاي قلبي، بيماري‌هاي شرياني مي‌شود.

باتوجه‌به اين که روش‌هاي پخت گوشت متفاوت است؛ ما تصميم گرفتيم در مورد استيک صحبت کنيم.

 

نکاتي براي تهيه استيک

قبل از صحبت در مورد طرز تهيه استيک با دستورالعمل‌هاي مختلف، ما نکاتي را به شما ارائه مي‌دهيم که اطمينان حاصل مي‌کند يک استيک خوشمزه و نرم داريد:

  • ابتدا بايد مطمئن شويد که استيک را 30 دقيقه قبل از پخت از يخچال خارج کنيد، زيرا اين امر علاوه بر به‌دست‌آوردن رنگ قهوه‌اي زيبا، موجب سرعت پخت مي‌شود.
  • براي اطمينان از اينکه استيک طعم دلپذيري به دست مي‌آورد، ماهيتابه يا کباب را به دماي دلخواه گرم کنيد. راه ديگر براي اطمينان از پخت کيفيت استيک، مي‌توانيد استيک را قبل از پخت با يک حوله کاغذي خشک کنيد.
  • استيک را بلافاصله قبل از پخت چاشني بزنيد.
  • همچنين ترجيحاً از مقدار زيادي فلفل سياه و نمک در فرآيند چاشني استفاده کنيد.

استيک

مواد تشکيل‌دهنده

  • آب‌ليمو.
  • 1 کيلوگرم استيک گوشت گاو.
  • يک قاشق چاي‌خوري فلفل سياه.
  • سه قاشق غذاخوري سرکه سفيد.
  • کمي نمک.
  • سه قاشق غذاخوري روغن نباتي.

 

طرز تهيه

  • آب‌ليمو و فلفل سياه را در يک کاسه مخلوط کنيد، سپس برش‌هاي استيک را تفت دهيد تا برش‌هاي استيک طعم چاشني را به مدت پانزده دقيقه جذب کنند.
  • روغن را روي حرارت زياد گرم کنيد، سپس ورقه‌هاي استيک را بگذاريد و احازه دهيد تا پخته شوند، سپس آن‌ها را به طرف ديگر برگردانيد.
  • پس از پخت استيک، آن را در بشقاب سرو قرار دهيد و نمک را براي مزه اضافه کنيد.

 

استيک گوشت گاو با سس خامه‌اي و قارچ

مواد تشکيل‌دهنده

  • يک فنجان قارچ تازه.
  • يک کيلو استيک.
  • نصف قاشق چاي‌خوري نمک.
  • يک قاشق چاي‌خوري ادويه‌جات - ترشيجات.
  • نصف قاشق چاي‌خوري فلفل سياه.
  • دو قاشق غذاخوري سس سويا.
  • يک‌چهارم فنجان روغن‌زيتون.

 

طرز تهيه

  • قطعات استيک را با روغن، نمک، فلفل، سويا و ادويه‌جات - ترشيجات مخلوط مي‌کنيم و براي روز بعد مي‌گذاريم.
  • يک ماهيتابه مناسب با کمي روغن نباتي تهيه کنيد، سپس تکه‌هاي استيک را روي حرارت ملايم با روغن تفت دهيد تا کمي پخته شوند.
  • تابه را از روي حرارت برداريد و قارچ‌ها را اضافه کنيد و هم بزنيد تا قارچ‌ها سرخ شوند.
  • خامه را به قارچ‌ها اضافه کنيد و بگذاريد به مدت پنج دقيقه با قارچ‌ها روي حرارت ملايم بپزد.
  • بعداً استيک را با سس خامه‌اي و قارچ داغ سرو مي‌کنيم.

 

استيک گوشت گاو با سبزيجات

مواد تشکيل‌دهنده

  • سه عدد پياز.
  • استيک گوشت گاو چهار کيلوگرم.
  • دو عدد سيب‌زميني.
  • چهار حبه سير.
  • کدوسبز.
  • دو قاشق چاي‌خوري فلفل سياه.
  • يک تکه فلفل‌دلمه‌اي.
  • يک قاشق غذاخوري سرکه.
  • نصف قاشق چاي‌خوري زنجبيل.
  • نمک براي مزه.
  • دارچين.

 

طرز تهيه

  • استيک‌ها را به‌خوبي با آب مي‌شويم و با کمک چاقو سوراخ‌هايي روي تکه‌هاي استيک ايجاد مي‌کنيم، سپس آن‌ها را کنار مي‌گذاريم تا به سراغ تهيه ماريناد برويم.
  • پياز، سير و فلفل‌دلمه‌اي را با افزودن ادويه به آن ريز خرد کنيد و تکه‌هاي استيک را به‌خوبي در مخلوط خوب چاشني بزنيد. سپس يک قاشق سرکه اضافه کنيد.
  • تکه‌هاي استيک را با ماريناد و ادويه‌جات بپوشانيد، سپس آن‌ها را در يخچال قرار دهيد تا سبزيجات آماده شوند.
  • سيب‌زميني‌ها را به صورت مکعب و هريک از کدوسبز و هويج را متوسط برش دهيد، سپس آن‌ها را بجوشانيد و بعد از اتمام آن‌ها را نصف کنيد.
  • آب چاشني استيک را در ماهيتابه بريزيد، سپس سبزيجات آب پز را به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد.
  • سبزيجات را برداريد و کنار بگذاريد، سپس تکه‌هاي استيک را يکي‌يکي قرار دهيد تا مراحل پخت کامل شود.

 


نظرتان را بنویسید

ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}