لطفا صفحه رو مجددا بارگذاری کنید.

بارگذاری

پخت سینه مرغ رژیمی

 

پخت سینه مرغ رژیمی

 

ناگت مرغ سالم

زمان آماده‌سازی

10  دقیقه

زمان پخت

20  دقیقه

به تعداد

دو نفر

 

 

مواد تشکیل‌دهنده

  • دو تکه سینه مرغ بریده شده.
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک درشت.
  • فلفل سیاه برای مزه.
  • دو قاشق چای‌خوری روغن‌زیتون.
  • یک فنجان سوخاری.
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده.
  • سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون.
  • دو عدد سیب‌زمینی، بدون پوست کندن.
  • پودر سیر.
  • گیاهان خشک - به میزان دلخواه.

 

نحوه تهیه

  • فر را با دمای بالا گرم کنید.
  • برش‌های سیب‌زمینی را با روغن‌زیتون و ادویه‌جات مخلوط کرده، روی سینی فر بگذارید و حدود بیست دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن‌ها طلایی شود، در فر قرار دهید.
  • روغن‌زیتون را در یک کاسه، آرد سوخاری و پارمزان را در کاسه دیگر بریزید.
  • مرغ را با نمک و فلفل سیاه‌وسفید مخلوط کنید، سپس آن را در یک کاسه روغن ‌زیتون قرار داده و خوب مخلوط کنید.
  • تکه‌های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بریزید و خوب هم بزنید تا روکش مرغ شود، سپس روی سینی فر بگذارید.
  • سطح را با کمی اسپری روغن ‌زیتون بپاشید و ده دقیقه بپزید.
  • آن را با سیب‌زمینی سرو کنید.

 

مرغ کبابی با سبزیجات

زمان آماده‌سازی

10  دقیقه

زمان پخت

 25 دقیقه

به تعداد

 4 نفر

 

مواد تشکیل‌دهنده

  • چهار تکه سینه مرغ.
  • دو قاشق غذاخوری آب‌لیمو.
  • نمک برای طعم دادن.
  • فلفل سیاه برای مزه.
  • یک حبه سیر خردشده.
  • روغن برای پاشیدن گریل.
  • یک فنجان لوبیا سبز پخته.
  • هر کدام ده عدد کوچک:
    • گوجه‌فرنگی‌ها.
    • هویج پخته‌شده.
  • ده دانه قارچ.

 

نحوه تهیه

  • آب‌لیمو، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید تا مرغ در آن ترش شود و به مدت یک ساعت بماند.
  • گریل را با روغن اسپری کنید تا مرغ کباب شود و تفت دهید تا کاملاً پخته شود و سرخ کنید تا طلایی شود.
  • ماهییتابه را به روغن آغشته کنید. لوبیا، گوجه‌فرنگی، هویج و قارچ را بریزید. سبزیجات را خوب هم بزنید، فلفل و نمک را اضافه کنید، بگذارید پنج دقیقه بماند. سپس آن‌ها را در ظرف سرو کنار مرغ قرار دهید.

 

مرغ با سبزیجات و قارچ

مواد تشکیل‌دهنده

  • چهار تکه سینه مرغ.
  • هر کدام یک قاشق چای‌خوری:
    • نمک.
    • ادویه مخلوط.
    • گشنیز نرم.
  •  ¼ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه.
  • شش قارچ متوسط ورقه شده.
  • پیاز خردشده دانه متوسط.
  • یک تخم‌مرغ.
  • یک حبه سیر خردشده.
  • هر کدام یک قاشق غذاخوری:
  • پونه کوهی.
  • ریحان خشک‌شده.
  • روغن‌زیتون.
  • کره.
  • از هر کدام دو قاشق غذاخوری:
  • نصف فنجان جعفری خردشده.
  • یک دسته اسفناج خردشده.
  • یک‌چهارم فنجان آرد.

 

نحوه تهیه

  • یک ظرف فر لبه کوتاه بیاورید.
  • تکه‌های مرغ را بین دو کاغذ بگذارید و چندین بار با گوشت کوب کمی به آن ضربه بزنید تا نرم شوند.
  • نمک، فلفل، فلفل دلمه‌ای، گشنیز، پونه کوهی و ریحان را در یک ظرف کوچک بریزید. کمی از آن را از هر دو طرف روی فیله‌ها بپاشید و کنار بگذارید.
  • روغن را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط بریزید. پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
  • قارچ را اضافه کرده و هم بزنید تا پخته شود. اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا آب آن خشک شود، سپس جعفری و بقیه ادویه‌ها را اضافه کنید. آب‌لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کمی خشک شود.
  • تکه مرغ را بگذارید و مقدار مناسبی از چاشنی را در کنار آن قرار دهید و روی چاشنی را خوب بپیچید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک بشقاب بزرگ و آرد را در یک بشقاب دیگر بریزید.
  • تکه‌های مرغ پرشده را در تخم‌مرغ‌ها بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها یک لایه نازک مرغ را بپوشاند، سپس آن‌ها را در آرد بگذارید و هم بزنید تا با یک لایه ضخیم پوشانده شود.
  • کره را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه‌های مرغ را اضافه کنید و از هر طرف هم بزنید تا قهوه‌ای شود.
  • مرغ را به مدت بیست دقیقه در ظرف فر بگذارید.
  • مستقیماً با سبزیجات سرو کنید.

برای میل کردن مرغ رژیمی با طعم و مزه عالی و همچنین روش پخت سلامت می توانید به رستوران های چیکن فکتوری مراجعه کرده و از غذاهای لذیذ آنها استفاده کنید.

 

 


نظرتان را بنویسید

ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}