پخت سینه مرغ رژیمی
ناگت مرغ سالم
زمان آمادهسازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
به تعداد | دو نفر |
مواد تشکیلدهنده
- دو تکه سینه مرغ بریده شده.
- نصف قاشق چایخوری نمک درشت.
- فلفل سیاه برای مزه.
- دو قاشق چایخوری روغنزیتون.
- یک فنجان سوخاری.
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده.
- سه قاشق غذاخوری روغنزیتون.
- دو عدد سیبزمینی، بدون پوست کندن.
- پودر سیر.
- گیاهان خشک - به میزان دلخواه.
نحوه تهیه
- فر را با دمای بالا گرم کنید.
- برشهای سیبزمینی را با روغنزیتون و ادویهجات مخلوط کرده، روی سینی فر بگذارید و حدود بیست دقیقه یا تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود، در فر قرار دهید.
- روغنزیتون را در یک کاسه، آرد سوخاری و پارمزان را در کاسه دیگر بریزید.
- مرغ را با نمک و فلفل سیاهوسفید مخلوط کنید، سپس آن را در یک کاسه روغن زیتون قرار داده و خوب مخلوط کنید.
- تکههای مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بریزید و خوب هم بزنید تا روکش مرغ شود، سپس روی سینی فر بگذارید.
- سطح را با کمی اسپری روغن زیتون بپاشید و ده دقیقه بپزید.
- آن را با سیبزمینی سرو کنید.
مرغ کبابی با سبزیجات
زمان آمادهسازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 25 دقیقه |
به تعداد | 4 نفر |
مواد تشکیلدهنده
- چهار تکه سینه مرغ.
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو.
- نمک برای طعم دادن.
- فلفل سیاه برای مزه.
- یک حبه سیر خردشده.
- روغن برای پاشیدن گریل.
- یک فنجان لوبیا سبز پخته.
- هر کدام ده عدد کوچک:
- گوجهفرنگیها.
- هویج پختهشده.
- ده دانه قارچ.
نحوه تهیه
- آبلیمو، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید تا مرغ در آن ترش شود و به مدت یک ساعت بماند.
- گریل را با روغن اسپری کنید تا مرغ کباب شود و تفت دهید تا کاملاً پخته شود و سرخ کنید تا طلایی شود.
- ماهییتابه را به روغن آغشته کنید. لوبیا، گوجهفرنگی، هویج و قارچ را بریزید. سبزیجات را خوب هم بزنید، فلفل و نمک را اضافه کنید، بگذارید پنج دقیقه بماند. سپس آنها را در ظرف سرو کنار مرغ قرار دهید.
مرغ با سبزیجات و قارچ
مواد تشکیلدهنده
- چهار تکه سینه مرغ.
- هر کدام یک قاشق چایخوری:
- نمک.
- ادویه مخلوط.
- گشنیز نرم.
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- شش قارچ متوسط ورقه شده.
- پیاز خردشده دانه متوسط.
- یک تخممرغ.
- یک حبه سیر خردشده.
- هر کدام یک قاشق غذاخوری:
- پونه کوهی.
- ریحان خشکشده.
- روغنزیتون.
- کره.
- از هر کدام دو قاشق غذاخوری:
- نصف فنجان جعفری خردشده.
- یک دسته اسفناج خردشده.
- یکچهارم فنجان آرد.
نحوه تهیه
- یک ظرف فر لبه کوتاه بیاورید.
- تکههای مرغ را بین دو کاغذ بگذارید و چندین بار با گوشت کوب کمی به آن ضربه بزنید تا نرم شوند.
- نمک، فلفل، فلفل دلمهای، گشنیز، پونه کوهی و ریحان را در یک ظرف کوچک بریزید. کمی از آن را از هر دو طرف روی فیلهها بپاشید و کنار بگذارید.
- روغن را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط بریزید. پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
- قارچ را اضافه کرده و هم بزنید تا پخته شود. اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا آب آن خشک شود، سپس جعفری و بقیه ادویهها را اضافه کنید. آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کمی خشک شود.
- تکه مرغ را بگذارید و مقدار مناسبی از چاشنی را در کنار آن قرار دهید و روی چاشنی را خوب بپیچید.
- تخممرغها را در یک بشقاب بزرگ و آرد را در یک بشقاب دیگر بریزید.
- تکههای مرغ پرشده را در تخممرغها بگذارید تا تخممرغها یک لایه نازک مرغ را بپوشاند، سپس آنها را در آرد بگذارید و هم بزنید تا با یک لایه ضخیم پوشانده شود.
- کره را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط گرم کنید، تکههای مرغ را اضافه کنید و از هر طرف هم بزنید تا قهوهای شود.
- مرغ را به مدت بیست دقیقه در ظرف فر بگذارید.
- مستقیماً با سبزیجات سرو کنید.
برای میل کردن مرغ رژیمی با طعم و مزه عالی و همچنین روش پخت سلامت می توانید به رستوران های چیکن فکتوری مراجعه کرده و از غذاهای لذیذ آنها استفاده کنید.