مدیریت بهتر رستوران
تعطیلات، چراغ های جشن و همه احساسات خوب و شاد، این زمان از سال اغلب برای بسیاری از ما یک فصل خاص است. برای رستوران ها معمولا تعطیلات بسیار با ارزش است زیرا باعث افزایش درآمد برای آنان میشود. با اوج گیری کووید در سالهای گذشته، بسیاری برای برنامه تعطیلات رستوران ها عجله دارند.
از آنجایی که محدودیتها را در سال 1400 کاهش دادند، رستورانها احتمالاً میتوانند منتظر افزایش درآمد در این سال باشند، حتی با وجود پروتکلهای پیشرفته کرونا.
با پیشنهاداتی مانند منوهای ویژه تعطیلات یا تخفیف ویژه، باز ماندن رستوران ها می تواند بسیار سودآور باشد. ما لیستی از 6 مرحله را گردآوری کرده ایم که باید هنگام آماده شدن برای تعطیلات در ذهن داشته باشید تا نگران نباشید!
1. استخدام کارکنان فصلی
میتوانید کارکنان فصلی را برای کمک به هجوم تعطیلات استخدام کنید، اما باید مطمئن شوید که زمان کافی برای آموزش کارکنان جدید خود دارید. باید از هرگونه وقفه جلوگیری کنید و بهترین تجربه ممکن را برای مهمان فراهم کنید.
2. تشویق ها و هدایای کارکنان را فراموش نکنید.
شما از تشکر کردن از مهمانان برای صرف غذا در رستوران خود دریغ نخواهید کرد بنابراین از ابراز قدردانی از کارکنان خود نترسید! هدایایی برای تعطیلات، کارتهای هدیه یا حتی یک هدیه کوچک میتوانند روحیه آنها را افزایش دهد.
3. یک منوی مخصوص تعطیلات ایجاد کنید.
ایجاد یک تخفیف ویژه یا یک منوی ویژه تعطیلات برای مهمانان را در نظر بگیرید! ایجاد بسیاری از آیتم های جدید به منو مهمانان را افزایش می دهد و میانگین درآمد نیز معمولاً بالاتر میرود.
4. ایجاد یک منوی سفارش آنلاین برای تعطیلات
در صورت امکان، منوی سفارش آنلاین خود را برای برجسته کردن پیشنهادات تعطیلات خود تنظیم کنید. این یک گزینه عالی برای کسانی است که می خواهند رستوران را در خانه تجربه کنند یا به دنبال یک گزینه ساده تر برای شام تعطیلات هستند.
.5 سفارشات خود را از قبل بررسی کنید.
آیا به ارائه یک دسر جدید فکر می کنید یا به دنبال ترکیب مرکبات فصلی در یک پیش غذا هستید؟ مطمئن شوید که آن سفارشات را زودتر دریافت میکنید! به خاطر داشته باشید که بسیاری از رستورانها در طول تعطیلات باز هستند و شما نمیخواهید لوازم ضروری را تمام کنید (و اگر میخواهید از اقلام فصلی استفاده میکنید، این مهمتر است). همچنین باید حجم غذای اضافی را نیز در نظر بگیرید.
6. برای استراحت بعد از تعطیلات برنامه ریزی کنید.
استراحت یک امر مهم است چه برای کارکنان شما و چه برای مدیریت کاملا ضروری است. اگر خیلی به سود رستوران شما لطمه نمی زند، در نظر بگیرید که برای یک یا دو هفته در سال جدید تعطیل شوید. اگرچه ممکن است این گزینه برای برخی از رستوران ها ممکن نباشد، یک برنامه چرخشی ایجاد کنید که کارکنان بتوانند به نوبت یک هفته بعد از تعطیلات مرخصی بگیرند.
اگر برای راه اندازی رستوران خود یا مدیریت بهتر آن نیازمند مشاوره و کمک هستید می توانید با آلیمنتو در تماس باشید و از خدمات ما استفاده کنید.