لطفا صفحه رو مجددا بارگذاری کنید.

بارگذاری

انواع روش برای سرخ کردن سیب زمینی

 قاچ‌های سیب‌زمینی

این یک سیب‌زمینی خوشمزه است که از اوهایو در ایالات‌متحده آمریکا سرچشمه گرفته است، یعنی از غذاهای غربی است که در آن شکل سیب‌زمینی هنگام برش درست مانند یک تکه سیب است و با سیب‌زمینی‌های معمولی متفاوت است. کودکان و بزرگسالان اغلب این سیب‌زمینی ترد را ترجیح می‌دهند که به عنوان یک غذای سبک با سس گوجه‌فرنگی و سس مایونز و همراه غذاهای سریع، به‌ویژه با تکه‌های مرغ‌ترش، خورده و سرو می‌شود. در اینجا ما نحوه تهیه این سیب‌زمینی به همراه برخی دیگر از دستورالعمل‌های سیب‌زمینی را به شما نشان می‌دهیم.


مواد لازم:

  • پنج دانه سیب‌زمینی.
  • یک فنجان شیر.
  • یک عدد تخم مرغ.
  • یک فنجان آرد.
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه.
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پاپریکا.
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر.
  • ادویه سیب‌زمینی (اختیاری).
  • روغن سرخ‌کردنی


روش تهیه:

  • روش اول:
    • ما سیب‌زمینی‌ها را با شستن با آب آماده می‌کنیم تا گردوغبار از روی آن‌ها برداشته شود، زیرا پوست سیب‌زمینی مهم است.
    • پس از مرحله شست‌وشو، سیب‌زمینی‌ها را مانند برش‌های سیب به برش‌های ضخیم برش دهید.
    • سپس سیب‌زمینی‌ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بجوشانید تا نیم‌پز شوند.
    • سیب‌زمینی را با آب‌نمک، فلفل، ادویه‌جات ترشی جات، پاپریکا و سیر را بیرون مخلوط کنید.
    • درست همان‌طور که سیب‌زمینی‌های معمولی را سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند، سیب‌زمینی‌ها را در روغن نباتی سرخ کنید. بنابراین سیب‌زمینی‌ها ترد می‌شوند.
    • با سس مایونز و چاشنی‌هایی که به سیب‌زمینی می‌توان اضافه کرد، سرو کنید.

 

  • روش دوم:
    • سیب‌زمینی‌ها را مانند سیب به صورت ورقه‌ای برش دهید.
    • تخم مرغ و شیر را در یک کاسه بزرگ به‌خوبی مخلوط کنید.
    • در یک کاسه دیگر، تمام مواد خشک: ادویه‌جات و آرد را مخلوط کنید.
    • سیب‌زمینی را با شیر و تخم مرغ مخلوط کنید و سپس به آرد خشک آغشته کنید.
    • سیب‌زمینی‌ها را به مدت سه دقیقه در روغن سرخ کنید، سپس آن‌ها را از روغن جدا کرده و دوباره به مدت 6 دقیقه دیگر در آن قرار دهید. این مرحله به نرم شدن سیب‌زمینی در داخل و ترد شدن در خارج از آن کمک می‌کند.

 

حلقه‌های سیب‌زمینی کبابی

مواد لازم:

  • چهار سیب‌زمینی بزرگ، پوست نشده.
  • چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک درشت.
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده.
  • یک قاشق چای‌خوری سیر ریز خردشده.
  • یک قاشق چای‌خوری برگ تازه رزماری خردشده.


روش تهیه:

  • فر را با دمای 205 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب‌زمینی‌ها را برش دهید.
  • سیب‌زمینی را در یک کاسه با روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر و رزماری قرار دهید.
  • پس از اطمینان از اینکه سیب‌زمینی‌ها با ادویه‌جات پوشانده شده‌اند، سیب‌زمینی‌ها را روی یک لایه یکنواخت با سمت پوست رو به پایین قرار دهید.
  • سیب‌زمینی‌ها را به مدت 30-35 دقیقه بپزید، بعد از 20 دقیقه به طرف دیگر بچرخانید.
  • آن را بپزید تا قهوه‌ای شود.

 

سیب‌زمینی فرفری (مارپیچ)

مواد لازم:

  • نصف فنجان آرد.
  • دو قاشق چای‌خوری نمک.
  • یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز.
  • یک قاشق چای‌خوری پودر سیر.
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز تند.
  • دو قاشق غذاخوری پاپریکا.
  • 3/4 فنجان آب.
  • چهار عدد سیب‌زمینی شیرین بزرگ.


روش تهیه

  • سیب‌زمینی‌ها را در دستگاه مخصوص برش دهید و آن‌ها را در یک کاسه پر از آب داغ به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید.
  • ادویه‌جات و آرد را در یک کیسه بزرگ اضافه کنید و آن را خوب تکان دهید.
  • سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد و ادویه‌جات با همه ی سیب‌زمینی‌ها ترکیب شود.
  • روغن را داغ کرده و سیب‌زمینی را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
  • وقتی سرخ شدن تمام شد، آن‌ها را روی ورقه مخصوص قراردهید تا روغن اضافه ی آن گرفته شود. همه‌ی سیب‌زمینی‌ها را کنار هم  قرار دهید تا ترد بمانند.

 

نکات

  • سیب‌زمینی سرخ‌ کرده فرانسوی می‌تواند به صورت آماده، قطعه‌قطعه، خردشده منجمد شود تا زمانی دیگر برای صرفه‌جویی در وقت بتوان به‌آسانی استفاده کرد.
  • می‌توانید ادویه‌های موردعلاقه خود را به غیر از موارد ذکرشده، چه با کاهش یا افزایش ادویه‌جات و چه فقط با نمک و فلفل قرار دهید.

برای میل کردن یک سیب زمینی سرخ شده خوشمزه می توانید به صفحه فست فود های تهران سر بزنید و از بین صدتا فست فود شهر تهران ، انتخاب خود را انجام دهید.

 


نظرتان را بنویسید

ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}