لطفا صفحه رو مجددا بارگذاری کنید.

بارگذاری

6 مرحله آمادگی تعطیلات رستوران

 

تعطيلات، چراغ هاي جشن و همه احساسات خوب و شاد، اين زمان از سال اغلب براي بسياري از ما يک فصل خاص است. براي رستوران ها معمولا تعطيلات بسيار با ارزش است زيرا باعث افزايش درآمد براي آنان ميشود. 

با پيشنهاداتي مانند منوهاي ويژه تعطيلات يا تخفيف ويژه، باز ماندن رستوران ها مي تواند بسيار سودآور باشد. ما ليستي از 6 مرحله را گردآوري کرده ايم که بايد هنگام آماده شدن براي تعطيلات در ذهن داشته باشيد تا نگران نباشيد!

 بهترین رستوران تهران

1. استخدام کارکنان فصلي

مي‌توانيد کارکنان فصلي را براي کمک به هجوم تعطيلات استخدام کنيد، اما بايد مطمئن شويد که زمان کافي براي آموزش کارکنان جديد خود داريد. بايد از هرگونه وقفه جلوگيري کنيد و بهترين تجربه ممکن را براي مهمان فراهم کنيد.

2. تشويق ها و هداياي کارکنان را فراموش نکنيد.

شما از تشکر کردن از مهمانان براي صرف غذا در رستوران خود دريغ نخواهيد کرد بنابراين از ابراز قدرداني از کارکنان خود نترسيد! هدايايي براي تعطيلات، کارت‌هاي هديه يا حتي يک هديه کوچک مي‌توانند روحيه آنها را افزايش دهد.

3. يک منوي مخصوص تعطيلات ايجاد کنيد.

ايجاد يک تخفيف ويژه يا يک منوي ويژه تعطيلات برااستخدان نیرو رستوراني مهمانان را در نظر بگيريد! ايجاد بسياري از آيتم هاي جديد به منو مهمانان را افزايش مي دهد  و ميانگين درآمد نيز معمولاً بالاتر ميرود.

4. ايجاد يک منوي سفارش آنلاين براي تعطيلات

در صورت امکان، منوي سفارش آنلاين خود را براي برجسته کردن پيشنهادات تعطيلات خود تنظيم کنيد. اين يک گزينه عالي براي کساني است که مي خواهند رستوران را در خانه تجربه کنند يا به دنبال يک گزينه ساده تر براي شام تعطيلات هستند.

5. سفارشات خود را از قبل بررسي کنيد.

آيا به ارائه يک دسر جديد فکر مي کنيد يا به دنبال ترکيب مرکبات فصلي در يک پيش غذا هستيد؟ مطمئن شويد که آن سفارشات را زودتر دريافت ميکنيد! به خاطر داشته باشيد که بسياري از رستوران‌ها در طول تعطيلات باز هستند و شما نمي‌خواهيد لوازم ضروري را تمام کنيد (و اگر ميخواهيد از اقلام فصلي استفاده مي‌کنيد، اين مهم‌تر است). همچنين بايد حجم غذاي اضافي را نيز در نظر بگيريد.

6. براي استراحت بعد از تعطيلات برنامه ريزي کنيد.

استراحت يک امر مهم است چه براي کارکنان شما و چه براي مديريت کاملا ضروري است. اگر خيلي به سود رستوران شما لطمه نمي زند، در نظر بگيريد که براي يک يا دو هفته در سال جديد تعطيل شويد. اگرچه ممکن است اين گزينه براي برخي از رستوران ها ممکن نباشد، يک برنامه چرخشي ايجاد کنيد که کارکنان رستوران بتوانند به نوبت يک هفته بعد از تعطيلات مرخصي بگيرند.

 

 


نظرتان را بنویسید

ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}